3 mooie Franse films op Netflix

Netflix Franse film
Bron: pixabay

Quarantaine is de ideale tijd om op een passieve manier wat aan ons Frans te werken. En hoe je dat op een leuke manier kan? Door naar een Franse film te kijken!

Het is alweer van 2018 geleden dat ik het aanbod van Franstalige films op Netflix uitploos. Tijd voor een update.


Demain tout commence ⭐⭐⭐⭐⭐Naar deze film MOET je gewoon kijken. Het verhaal gaat over een bon vivant, Samuel. Op een goede dag staat een ex-liefje voor de deur die hem een babydochter geeft en zegt dat het kind van hem is.
Het is een bijzonder emotionele film maar tegelijk ook vrolijk en speels. Bovendien is de hoofdrolspeler een enorm knappe man šŸ˜‰.

Naar de film: https://www.netflix.com/title/81046259

La grande classe ⭐⭐⭐☆☆De film start met een klasfoto dus ik was meteen verkocht.

Deze Franse komedie speelt zich af tijdens een reĆ¼nie in een basisschool. Twee vrienden hebben het gemaakt in het leven. In de basisschool werden ze gepest. Op de reĆ¼nie willen ze aan iedereen tonen wat ze in hun mars hebben. Maar er loopt vanalles fout en de misverstanden stapelen zich op. Een film waarbij je niet veel hoeft na te denken en waarbij je hartelijk kan lachen.

Naar de film: https://www.netflix.com/title/81034010


Rock 'n roll ⭐⭐⭐☆☆


Het eerste half uur hebben we getwijfeld of het de moeite was om verder te kijken. Maar wat ben ik blij dat we dat gedaan hebben!
Het verhaal gaat over een beroemde acteur die het niet kan aanvaarden dat hij ouder wordt. Als hij de rol van grootvader moet spelen, gaat hij helemaal door het lint.
Voor de eerste helft van de film geef ik 2 sterren maar de tweede helft verdient er 4 of zelfs 5.

Naar de film: https://www.netflix.com/title/81233037

Wil je de vorige filmtips zien? 

Je vindt ze HIER 
https://www.juftaniaonline.be/2018/12/mijn-top-4-van-franse-films-op-netflix.html

Reacties